Ресурс: odeku.edu.ua

Участь співробітників ОДЕКУ в 8-ій Міжнародній науковій конференції «Фізика рідкої матерії: сучасні проблеми».

З 18 по 22 травня 2018 р. у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка пройшла 8-а Міжнародна наукова конференція «Фізика рідкої матерії: сучасні проблеми» (“Physics of Liquid Matter: Modern Problems”) (PLMMP-2018).

Конференція була організована Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Інститутом теоретичної фізики ім. Боголюбова за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії наук України. Наукова програма охоплювала останні події в широкій області рідкого стану, включаючи міждисциплінарні проблеми. Формат конференції базувався на запрошених лекціях, усних презентаціях та стендових доповідях. Мова конференції – англійська.

У роботі конференції взяли участь понад 100 учасників із 20 країн світу. Від  ОДЕКУ у конференції брав участь ст. викладач кафедри загальної та теоретичної фізики Співак А.Я. з доповіддю: «Landau-Ginsburg kinetics of granular fluid compaction». Автори представленої доповіді зав. каф. загальної та теор фізики, проф. Герасимов О.І. та ст. викл. кафедри Співак А.Я.